Z.A.

Z.A.

Z.A. | May 12. 2016

Moja zgodba
Zgodaj spomladi leta 2015 sem doživel šok: biopsija je pokazala adenokarcinom prostate v napredujočem stanju. Onkolog mi je predpisal hormonsko terapijo in odsvetoval operacijo ali obsevanje, ter me pospremil z dokaj neprijazno pridigo v kolikor bi razmišljal o kakršnemkoli alternativnem zdravljenju. Ker se nisem sprijaznil z edino ponujeno možnostjo zdravljenja sem se napotil h kirurgu, ki me je usmeril k radiologu. Obsevanja nisem želel , vendar mi je prijazni radiolog pustil odprta vrata-lahko se še vedno odločim za obsevanje, v kolikor bodo še obstajali pogoji za tako zdravljenje.
Potem sem se zakopal v študij literature in postopkov alternativnega zdravljenja raka in poslušal predavanja Draška Dimnika, ki vodi Can Save, center za podporo obolelih za rakom . Prav zadnje mi je prineslo upanje, da je to morda način , ki mi bo pomagal premagati bolezen. Pričel sem z njegovo terapijo. Od odkritja karcinoma je minilo že več kot eno leto,moje zdravljenje v centru Can Save pa traja zadnjih šest mesecev. Pocutim se zelo dobro . Zadnji onkološki pregledi pred mesecem dni so pokazali, da rak ni napredoval in je značilni marker PSA pod kritično mejo 4. Veselim se tedenskih srečanj v centru z vsemi , ki smo sprejeli ta način zdravljenja, saj nam posamezne ozdravitve, izboljšanja stanja , izmenjava izkušenj in nasveti Draška Dimnika vlivajo samozavest in prepričanje v našo pravo odločitev.

Zaščitna klauzala:

"Obveščamo vse člane, kakor tudi vse obiskovalce naše spletne strani, da v centru DOZ (Društva Objemi Zdravja) ne izvajamo prodajo zdravil, preparatov, prehranskih dodatkov, aparatur ali česarkoli. Prav tako ne reklamiramo niti promoviramo ničesar. Kakor tudi ne garatiramo za nič od zgoraj navedenega, kar kupite sami, ne glede ali ste informacijo dobili na vašo željo pri nas. Kljub temu, da vam želimo pomagati in vam vedno posredujemo željenje informacije z najoljšim namenom, za katere smatramo in verjamemo, da so najboljše, ne moremo dajati garancije, za nekaj kar ne proizvajamo niti prodajamo. Prosimo vas za razumevanje."

Hvala