Posebne storitve

Posebne storitve

POSEBNI OSEBNI PAKETI NA ŽELJO STRANKE:

 

OSEBNI PAKET 1:

• DNEVNO SPREMLJANJE, POGOVORI PO TELEFONU, DOPISOVANJE na MESEČNEM NIVOJU V POPOLDANSKEM ČASU in POMOČ PRI IZVAJANJU PROTOKOLOV. DOSEGLJIVOST IN ODZIVNOST VKLJUČUJE  4h NA DAN V POPOLDANSKEM ČASU med 15h in 19h:

Cena: 7.000,oo Eur / mesečno 

 

 

OSEBNI PAKET 2:

• DNEVNO SPREMLJANJE, POGOVORI PO TELEFONU, DOPISOVANJE na MESEČNEM NIVOJU V DOPOLDANSKEM in POPOLDANSKEM ČASU ter POMOČ PRI IZVAJANJU PROTOKOLOV. DOSEGLJIVOST IN ODZIVNOST VKLJUČUJE  8h NA DAN. 4h V DOPOLDANSKEM ČASU med 8h in 12h in 4h V POPOLDANSKEM ČASU med 15h in 19h:

Cena: 14.000,oo Eur / mesečno 

 

 

OSEBNI PAKET 3:

• DNEVNO SPREMLJANJE, POGOVORI PO TELEFONU, DOPISOVANJE na MESEČNEM NIVOJU V TOKU CELEGA DNE 24/7 in POMOČ PRI IZVAJANJU PROTOKOLOV, ter IZVAJANJE BIOENERGETSKIH TERAPIJ DO 5X NA DAN (do 150 ioenergetskih terapij mesečno). DOSEGLJIVOST IN ODZIVNOST VKLJUČUJE  24/7 "non-stop":

Cena: 26.000,oo Eur / mesečno 

 

 

V primeru, da želite katerega koli od treh paketov podaljšati, morate to storiti pravočasno, vsaj en do tri dni pred iztekom meseca. Sicer se paket avtomatično prekine.


Vse zgoraj navedene cene že vključujejo DDV.


Zaščitna klauzala:

"Obveščamo vse člane, kakor tudi vse obiskovalce naše spletne strani, da v centru DOZ (Društva Objemi Zdravja) ne izvajamo prodajo zdravil, preparatov, prehranskih dodatkov, aparatur ali česarkoli. Prav tako ne reklamiramo niti promoviramo ničesar. Kakor tudi ne garatiramo za nič od zgoraj navedenega, kar kupite sami, ne glede ali ste informacijo dobili na vašo željo pri nas. Kljub temu, da vam želimo pomagati in vam vedno posredujemo željenje informacije z najoljšim namenom, za katere smatramo in verjamemo, da so najboljše, ne moremo dajati garancije, za nekaj kar ne proizvajamo niti prodajamo. Prosimo vas za razumevanje."

Hvala