Mojca L.

Mojca L. | Aug 27. 2018

Nikakor se nisem mogla odločiti ali naj grem na operacijo dojke ali ne. Po razgovoru z zdravnikom sem bila še bolj prestrašena, ker mi je rekel da mi ne more zagotoviti ali bo uspel odstraniti le delno ali pa bo  moral odstraniti celo dojko. Rekel je, da se bo to odločil šele ko bo odprl in videl kaj je dejansko notri. Bolj sem se nagibala da ne bi šla. Po dveh razgovorih z Draškotom me je le prepričal, da grem in sem šla. Operacija je bila uspašna (delna odstranitev in 4 bezgavke). Kemoterapije nisem sprejela ker se mi je to že od nekdaj upiralo. Sprejela sem le hormosko terapijo. Od tega je zdaj že več kot dve leti. Ponovitve ni, počutim se odlično. Upam da bo tako tudi v bodoče.