Mihaela Perhavec

Mihaela Perhavec

Mihaela Perhavec | Jun 10. 2020

Za idiopadskim juvenilnim artritisom je leta 2017 zbolel moj starejši sin Tai, takrat star 8 let.4 leta je aktivno igral hokej, katerega je zaradi bolezni moral opustiti. Sin je svoje bolečine, kar nekaj časa skrival saj je imel hokej zares rad.Tudi sami smo prva bolečine pripisovali intenzivnim treningom dokler mu noga ni začela že zatekati.Morali smo poiskati zdravniško pomoč in ker imamo v Sloveniji resnično kar nekaj dobrih pediatrov ter izvrstih revmatologov je bila diagnoza hitro postavljena.Začelo se je zdravljenje z protibolečinskimi in protivnetnimi zdravili pa ni pomagalo kaj dosti, bolezen je kljub vsemu hitro napredovala zato je potreboval zdravjlenje z medrolom in metotreksatom. Moram priznati, da sem zdravstvenemu osebju zelo hvaležna, saj so pomagali kolikor so lahko in bolezen se ni več širila naprej.Vendar pa se nikakor nisem mogla sprijazniti, da je bolezrn neozdravljiva in da bi moj sin moral prejemati toliko zdravil. Preteklo je veliko solz in neprespanih noči.Začela sem raziskovati v medijih in po spletu ter naletela na g. Dražena Dimnika - Draškota, ki me je takrat spet spravil na realna tla.Začeli smo odktivati vzroke in popolnoma spremenili način življenja. Predlagal nam je protokol D9, katerega smo se res dosledno držali.V roku pol leta je bil sin brez zdravil uporabljali smo samo še altetnativo. Od tega je 2 leti in pol, sin  pa zopet uspešen športnik, le da se je sedaj zaljubil v košarko.

Da nam nebi bilo predolgo lepo je lansko leto zbolel za težjo obliko drobnoceličnega pljučnega raka moj mož.Zdravniki so mu razložili, da je stvar zelo resna in da mu lahko preostane le nekaj mesecev življenja .Po neuspelih poskusih z alternativnim zdravljenjem pri nekaterih drugih zdravilcih (šarlatanih), ki so nasprotovali kemoterapiji smo prišli do zaključka da bomo kmalu ostali brez našega očka-moža ter celotnega premoženja.Pozanimala sem se pri Draškotu in nemudoma nama je svetoval naj se takoj obrneva na onkologijo.Začeli smo z kemoterapijo opravili kar nekaj obsevanj pljuč, ob vsem tem pa svoje telo podpira z mnogimi dodatki za krepitev iz programa D9, ter ravno tako spremenili način življenja.

Hvala Draško, da si mi stal ob strani mi vlival pogum in nesebično namenil svoj dragoceni čas , svetoval in me pravilno usmerjal. Sedaj je eno leto in moj mož se počuti odlično.Smo srečna družina le, da nam je življenje namenilo nekaj težkih preiskušenj skozi katere smo spoznali vrednost življenja.

Hvala Draško, da si del naše poti.

Družina Perhavec

Zaščitna klauzala:

"Obveščamo vse člane, kakor tudi vse obiskovalce naše spletne strani, da v centru DOZ (Društva Objemi Zdravja) ne izvajamo prodajo zdravil, preparatov, prehranskih dodatkov, aparatur ali česarkoli. Prav tako ne reklamiramo niti promoviramo ničesar. Kakor tudi ne garatiramo za nič od zgoraj navedenega, kar kupite sami, ne glede ali ste informacijo dobili na vašo željo pri nas. Kljub temu, da vam želimo pomagati in vam vedno posredujemo željenje informacije z najoljšim namenom, za katere smatramo in verjamemo, da so najboljše, ne moremo dajati garancije, za nekaj kar ne proizvajamo niti prodajamo. Prosimo vas za razumevanje."

Hvala