RIFE FREKVENČNI GENERATOR in NJEGOVO DELOVANJE

 

 

Delovanje Rife naprav na celice in mikroorganizme (viruse, bakterije, gljivice in parazite):
 
 
Rife naprave ustvarjajo elektrostatično in elektromagnetno polje v telesu. Delujejo po principu tehnologije PEMF - Pulzno Elektro Megnetno Polje. Ta deluje na celice tako, da z visokimi frekvencami polarizira majhne delce - dipole, ki v celicah tvorijo mikrotubule. Ti skrbijo, da pri naravnem procesu delitve celice, v celici razmaknejo DNK in njegvo kopijo vsako na svojo stran, da se celica lahko normalno deli.
Na škodljive mikroorganizme (viruse, bakterije, gljivice in parazite) deluje na način, da z točno določeno frekvenco (ki je identična frekveci določenega mikroorganizma) potuje skozi celo telo in tam kjer so prisotni določeni škodljivi mikroorganizmi (virusi, bakterije, gljivice in paraziti) frekvenca udari ob njihovo membrano in se odbije. Pri temu nastane TRK. In ker se TRK zgodi med 10.000 krat in 40.000 krat v eni sekundi, bo membrana škodljivega mikroorganizma s časoma počila in ga ubila. Z vztrajnostjo dosežemo ciljano zmanjšanje škodljivih mikroorganizmov, ki povzročajo težave oz. bolezni v telesu.
 
 
 
Ker so celice in organi električne narave, se na celični ravni zgodi veliko bioloških medsebojnih dejanj, ko pulzno elektromagnetno polje prihaja iz frekvenčne naprave. Razume se, da ko instrument deluje na določeni frekvenci, celice prevzamejo elektrostatični naboj. Ta postopek poveča električno napetost celic, kar zbudi celice v telesu in jim omogoči bolj učinkovito komunikacijo med seboj. Ta izboljšana komunikacija pa pomaga telesu, da telo postane
bolj uravnoteženo - deluje v smeri homeostaze. Z drugimi besedami, frekvenčne naprave so orodja, ki podpirajo telo v postopku popravljanja.
 
Drug način delovanja naprav je da z resonančnimi in harmonskimi frekvencami drobijo škodljive celice oz. kemične sestavine celice in škodljive mikroorganizme (viruse, bakterije, gljivice in parazite). Ustvarjajo neke vrste rušilne valove - vibracije (Solitone). Mehansko silo resonance opazimo, ko pevec zapoje določeno noto in se pri tem razpoči kozarec.
 
 
 
Zaradi zelo širokega nabora frekvenc, oblike signalov ter načina modulacije naprave delujejo tudi na drugih bioloških področjih, naprimer:
-Dielektroforeza.
-Elektro endocitoza
-Elektroosmoza
-Lorenzova sila
-Frequency Doubling Technology
-Napetostno odvisna ionska mreža VDIG
-Elektrokemična obdelava EChT
-RF magnetna indukcija
 
Ker so mikroorganizmi ali celice nenormalnih tkiv izpostavljeni resonanci, kratkotrajnim vplivom demoduliranega vala, se ti ob ustrezni frekvenci razbijejo in ustvarijo naplavine.
Te delce je pogosto mogoče opaziti kot razbarvan ali zelo smrdeč urin. Opazimo lahko tudi razliko v barvi in vonju blata, ko se telo razstruplja. Menijo, da te celične naplavine delujejo kot poživilo imunskega sistema. Nasprotno lahko delujejo kot antigen, ki povzroča nastajanje protiteles. S tem se vzpostavi oblika imunizacije proti bolezni.
Drugič, na podlagi predpostavke, da vsaka živa snov vibrira na določeni frekvenci, je razvidno, da se v telesu dogaja še en velik pojav, ko tudi določeni patogeni vibrirajo z določeno frekvenco. Ko pride do ujemanja resonance patogena in frekvence iz Rifove
naprave, se življenjska sila patogena imobilizira ali devitalizira tako, da preostanejo le uničičeme celice. Posledica je razstrupitev ali Herx* *Herx je reakcija telesa na endotoksine
 
 
 
 
 
Z vsemi temi mehanizmi naprave:
 
-pospešijo okrevanje po poškodbah operacijah in boleznih.
-nudijo odlično podporo telesu brez stranskih učinkov.
- zmanšajo stres in vzpodbudijo dober spanec, ki ga telo potrebuje za regeneracijo in druge procese
- zmanjšajo bolečino
- zmanjšajo vnetja
- devitalizirajo škodljive mikroorganizme (bakterije, viruse, parazite in glivice)
- pomagajo telesnim sistemom pri boju z hudimi boleznimi
 
Na splošno frekvenčna tehnologija ne cilja le na mikroorganizme in uravnava imunski sistem, temveč želi tudi drastično zmanjšati bolečino, uskladiti telo, popraviti tkivo, pospešiti okrevanje po operaciji in okrepiti celjenje zlomljenih kosti. Frekvenčne naprave običajno pomirjujoče vplivajo na hiperaktivnost in velike obremenitve. Mnogi jih pogosto uporabljajo med meditacijo ali kontemplacijo. Učinki PEMF na celično raven so številni in vključujejo spodbujanje razstrupljanja, izboljšanje popravljanja živcev, izboljšanje cirkulacije ter lajšanje tako depresije kot nespečnosti. Imunski sistem navsezadnje postane bolj zdrav, živčni sistem se sprosti, kosti in sklepi pa se okrepijo.
 
 
 
 
Razvoj Rife naprav
 
Študije segajo v trideseta leta 1930, ko je dr. Raymond Royal Rife razvil nov način zdravljenja, za katerega so mnogi največji možje takrat verjeli, da je lahko konec
vseh bolezni.
Medtem ko je bila tehnologija za nekaj časa zatirana, so avtorji, kot je Barry Lynes (The Cancer Cure that Worked); Dr. Nenah Sylver (The Rife Handbook); Dr. James Oschman (Energy Medicine: The Scienti ic Basis) in Brian McIn-turff (www.electroherbalism.com) pripomogli k poučevanju javnosti o tej tehnologiji. To je sprožilo povsem novo generacijo neodvisnih študij in uspehov. Strokovnjaki, kot sta dr. Antho-ny Holland iz podjetja Novobiotronics in raziskovalna  skupina Novocure™ še naprej odkrivajo nove protokole pri boleznih, kot je rak, multipla skleroza, borelioza, ulcerozni kolitis, vnetje sklepov, mišic in živcev, glavoboli, fibromialgija, autizem,... in jih dodajajo na seznam dosežkov, ki jih ta tehnologija podpira.
 
 
 
 
KAJ JE FREKVENČNA TERAPIJA?
Uporaba frekvenčnih naprav je prisotna že več kot stoletje. Obstaja veliko število naprav, ki so v uporabi in so odvisne od uporabe frekvenc. Te frekvence so značilne za ustvarjanje želenega fiziološkega učinka. Pri napravah za oddajanje frekvenc preko plazme se frekvence uporabljajo za ciljanje na mikroorganizme in neškodljive celice, ki so posledica številnih obolenj.
 
 
 
 
KAJ JE NAJVEČJA ZMOTA O RIFE TEHNOLOGIJI ?
Obstaja veliko urbanih legend v kombinaciji s tujimi trditvami, povezanimi z napravami, menovanimi Rife. Te zgodbe so ustvarile nerealna pričakovanja. Veliko proizvajalcev na svoje naprave prilepi besedo "Rife" in nato promovirajo idejo, da je naprava zdravilo za vse bolezni. To ustvarja pričakove hitrega uspeha. Uspeh, če pride je počasen in postopen. Vse naprave so takšne. Pot do zdravja ni hitra in enostavna, zato je izrednega pomena svetovanje in pravilna uporaba teh naprav.
 
 
 
 
ALI SO ZNANE KONTRAINDIKACIJE TE TEHNOLOGIJE?
Učinki naprav za oddajanje frekvenc s plazma lučko so netermični. Se pravi, pojavijo se brez ustvarjanja toplote. Kot taka je naprava PERL M + zelo nežna. Neželeni učinki so detox reakcije, ki se lahko kažejo kot rahel glavobol, driska, slabost ali splošno slabo počutje. Kot vse naprave tudi pri njeni uporabi obstajajo previdnostni ukrepi / navodila proizvajalca:
 
• Naprave ne uporabljajte 36 ur po uporabi zdravil za kemoterapijo.
• Naprave ne smejo uporabljati noseče osebe.
• Če cev pulzira, bodite previdni z osebami nagnjeni k epi napadom. Utripajoča luč se lahko ugasne.
• Ne dotikajte se cevi, ko je osvetljena. Ne bodite bližje 10 centimetrov od plazemske cevi.
• Posameznikom s presajenimi organi ali presaditvijo matičnih celic svetujemo, da se izogibajo frekvenčnim
napravam, saj so lahko povečani imunski učinki kontraindicirani.
• Posameznikom, ki uporabljajo defibrilatorje, svetujemo, da se izogibajo frekvenčnim napravam.
• Posameznikom, ki uporabljajo srčne spodbujevalnike, izdelane pred letom 1992, priporočamo, da se teh naprav
izogibajo zaradi neustreznega frekvenčnega zaščite.
• Izogibati se je treba uporabi rezervoarja za kisik v razdalji 20 metrov od plazemskih naprav. Koncentratorji kisika so v redu.
• Na splošno se za daljše časovno obdobje ne priporočajo frekvence manjše od 5 Hz.
 
 
 
 
 
PROGEN 3 Generator
 
ProGen 3 generira frekvence, ki se emitirajo samostojno prek kontaktnih rokavic, nogavic ali preko naprave PERL M. ProGen se lahko uporablja kot samostojna naprava majhnega toka, podobno kot TENS naprave. ProGen je kompatibilen z samolepilnimi elektrodami, nosljivimi dodatki in specializiranimi LED svetilkami.
ProGen 3 prihaja z več kot 2000 vnaprej programiranimi standardnimi protokoli RIFE (CAFL). Poleg tega pa ima programiranih tudi cca 600 protokolov plod lastnega raziskovanja.
Elektroherbalizem je dragocen vir, ki vsebuje CAFL, z več kot 60 stranmi frekvenc medicinskih protokolov. Do CAFL lahko dostopate prek spleta na www.electroherbalism.com.
 
 
 
 
PERL M - Oddajnik frekvenc (deluje v kombinaciji z ProGen3)

PERL-M je brezkontaktna naprava, ki nagovarja celotno telo v neinvazivnem holističnem pristopu. Ne samo da cilja na problematično območje, ampak pomaga spraviti celotno telo v raven ho- meostaze - krepi imunski sistem, razstruplja, krepi organe, povečuje energijo, zmanjšuje stres / vnetja in ustvarja idealno okolje znotraj in zunaj telesa za optimalno zdravje. Najboljše od vsega pa je, da je naprava brezkontaktna, zato imajo vsi v njenem območju koristi. Tudi domače živali in rastline!
 

 

Vir in informacije, ki so navedene v zgornjem tekstu so iz spletne strani:

https://www.resonantlight.com/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viri zgornjega in spodnjega besedila so z spletne strani: https://www.resonantlight.com/

 

 

 

Kaj je PERL-M?

Glavno igrišče PEMF strojih je PERL-M je P Hoton E poslanstvo R esonant L ravico M achine, elektronsko napravo, ki združuje svetlobo, radijske frekvence (RF) in zvoka. Energijo oddaja kot impulzno elektromagnetno polje, pri čemer uporablja zelo natančno plazemsko cevno anteno za varno oddajanje izbranih frekvenc na celično raven in usmerja neželene mikroorganizme, hkrati pa koristi telesu.

Perl-M oddaja P ulsed E lectro- M agnetic Č ield za zatiranje mikroorganizmov, kot so virusi, bakterije in plesni. PERL-ov "PEMF" uporablja nosilni val, da doseže optimalno območje med polmerom učinka od 6 do 12 čevljev, kar omogoča prosto gibanje med uporabo. Čeprav lahko doseže do 30 čevljev, se valovi nekoliko razpršijo, kolikor bolj oddaljeni so od naprave.

Vsak mikroorganizem ima določeno frekvenco ali vibracije. Ko dobimo frekvenco, ki odzvanja z mikroorganizmom, patogen ne more več vzdrževati življenja. Na ta način PERL s pulziranim elektromagnetnim poljem integrirane svetlobe, zvoka in radijskih frekvenc cilja in poživi patogene mikroorganizme, kot so virusi, plesen in škodljive bakterije.

Vnaprej programirani nabori frekvenc PERL so izjemno učinkoviti tudi, če se uporabljajo za sprostitev, obvladovanje bolečin in številne druge vsakodnevne izzive.

Ta tehnologija vsebuje več kot 4.000 člankov v medicinskih publikacijah glede svoje varnosti in učinkovitosti. Raziskovalci še naprej najdejo nove frekvence, ki ciljajo na različne mikroorganizme in na telo vplivajo na številne pozitivne načine.

 

 

Kako uporabljamo PERL-M?

PERL-M je brezkontaktna, neinvazivna naprava. Tehnik bo izbral vnaprej programiran nabor frekvenc z uporabo priloženega frekvenčnega generatorja. Nato bo stranka sedela ali ležala in se sprostila, medtem ko frekvence delujejo, in ker oddane frekvence preprosto potujejo po zraku brez kakršnih koli žic ali povezav, ni nujno, da oseba ostane pri miru.

 

 

Kako deluje?

Študije so določile frekvence, pri katerih mnogi mikroorganizmi vibrirajo ali "nihajo". Z ujemajočimi se vibracijami neželenih patogenov jih frekvence PERL lahko ciljajo in uničujejo. Ker način dostave uporablja RF, lahko frekvence zlahka dosežejo ciljne mikroorganizme kjer koli znotraj telesa.

Ko PERL pošlje signal, ki ustreza nihanjem celične površine na ciljni mikroorganizem, uniči ta patogen na enak način, kot lahko operna pevka z glasom razbije kristalno steklo. Z "frekvenčno resonanco" resonančna svetloba imobilizira in poživi mikroorganizem. Ta učinek je bil dokazan in posnet z uporabo močnih mikroskopov.

Na podoben način vsaka živa struktura, ki sprejema te frekvence, prevzame elektrostatični naboj in dvigne električno napetost svojih celic.

 

 

Ali obstajajo kontraindikacije?

Ker uporablja moč magnetnega polja, je treba opozoriti, da ne moremo delati na nobenem, ki ima implantirano napravo, na katero lahko vplivajo magnetna polja, kot so srčni spodbujevalniki (pred letom 1992), presaditve organov, inzulinske črpalke, defribrilatorji. , kisikove črpalke ali črpalke iz drugih zdravstvenih razlogov. Ni priporočljivo za tiste ženske, ki so noseče ali bi lahko sumile, da bi lahko bile noseče. Terapija s PEMF energizira celice v lastnih elektrarnah. Večina kupcev poroča, da imajo boljšo energijo in večjo vzdržljivost. Atletske stranke lahko izkusijo boljše rezultate na terenu in zunaj njega. Izvršni tipi lahko ugotovijo, da imajo boljši spomin in izboljšano spoznanje. Za tiste, ki slabo spijo, se je izkazalo, da je PEMF v veliko korist.

 


Kaj lahko pričakujem?
Nekateri imajo izkušnje z razstrupljanjem; kar lahko vključuje glavobol, slabost, utrujenost, bolečine v mišicah, drisko, občasno izpuščaj in včasih se pojavijo čustva. Ti so lahko zelo blagi do močni, odvisno od stopnje mikroorganizmov v njihovem sistemu. Nekateri opazijo le odsotnost simptomov.

 

 

Za kaj se uporablja PERL-M?
Pomaga pri nadzoru številnih patogenov, virusov, bakterij, gliv, kvasa, žuželk, škodljivcev in mikroorganizmov

 

 

Perl M vam lahko pomaga pri naslednjih pogojih:

- Tretiranje bolezenskih zankov pri živalih 
- Artritis
- podpora kemoterapiji / radioterapiji
- Candida Albicans - tj: kvasne okužbe / drozd
- klamidija
- kronična utrujenost
- težave z zobmi in kostmi
- e-coli
- fibromialgija
- splošno zdravje
- sindrom zalivske vojne
- helikobakter
- hepatitis A , B, C in D
- Herpes Simplex, Citomegalo, Zoster, Ep.Barr, Vaginalni herpes
- Virus človeške imunske pomanjkljivosti
Virus človeškega papiloma (HPV)
- Pospeševalec imunskega sistema
- Podpora jetri
- Bolezen Lyme
- Razstrupljanje limfe, staph, strep
- Meditacija / sprostitev
- Multipla skleroza
- Rak
- Lajšanje bolečin
- Paraziti
- težave s prostato in mehurjem
- okrogli črvi
- SARS 1 in 2
- zdravje vida in oči
- virus zahodnega Nila

(Za mnoge od njih imamo različna pričevanja, zato, če bi radi slišali od drugih ljudi, mi po lastnih besedah ​​sporočite.)

 

Prosimo, upoštevajte: zdravilo Perl-M je eksperimentalno in ni medicinsko dokazano, ne zdravi in ​​ne zdravi ter ga ne bi smelo nadomeščati strokovno zdravniško svetovanje in / ali zdravljenje.

 

 

Viri zgornjega in spodnjega besedila so z spletne strani: https://www.resonantlight.com/