RIFE FREKVENČNI GENERATOR in NJEGOVO DELOVANJE

 

 

Delovanje Rife naprav na celice in mikroorganizme (viruse, bakterije, gljivice in parazite):
 
 
Rife naprave ustvarjajo elektrostatično in elektromagnetno polje v telesu. Delujejo po principu tehnologije PEMF - Pulzno Elektro Megnetno Polje. Ta deluje na celice tako, da z visokimi frekvencami polarizira majhne delce - dipole, ki v celicah tvorijo mikrotubule. Ti skrbijo, da pri naravnem procesu delitve celice, v celici razmaknejo DNK in njegvo kopijo vsako na svojo stran, da se celica lahko normalno deli.
Na škodljive mikroorganizme (viruse, bakterije, gljivice in parazite) deluje na način, da z točno določeno frekvenco (ki je identična frekveci določenega mikroorganizma) potuje skozi celo telo in tam kjer so prisotni določeni škodljivi mikroorganizmi (virusi, bakterije, gljivice in paraziti) frekvenca udari ob njihovo membrano in se odbije. Pri temu nastane TRK. In ker se TRK zgodi med 10.000 krat in 40.000 krat v eni sekundi, bo membrana škodljivega mikroorganizma s časoma počila in ga ubila. Z vztrajnostjo dosežemo ciljano zmanjšanje škodljivih mikroorganizmov, ki povzročajo težave oz. bolezni v telesu.
 
 
 
Ker so celice in organi električne narave, se na celični ravni zgodi veliko bioloških medsebojnih dejanj, ko pulzno elektromagnetno polje prihaja iz frekvenčne naprave. Razume se, da ko instrument deluje na določeni frekvenci, celice prevzamejo elektrostatični naboj. Ta postopek poveča električno napetost celic, kar zbudi celice v telesu in jim omogoči bolj učinkovito komunikacijo med seboj. Ta izboljšana komunikacija pa pomaga telesu, da telo postane
bolj uravnoteženo - deluje v smeri homeostaze. Z drugimi besedami, frekvenčne naprave so orodja, ki podpirajo telo v postopku popravljanja.
 
Drug način delovanja naprav je da z resonančnimi in harmonskimi frekvencami drobijo škodljive celice oz. kemične sestavine celice in škodljive mikroorganizme (viruse, bakterije, gljivice in parazite). Ustvarjajo neke vrste rušilne valove - vibracije (Solitone). Mehansko silo resonance opazimo, ko pevec zapoje določeno noto in se pri tem razpoči kozarec.
 
 
 
Zaradi zelo širokega nabora frekvenc, oblike signalov ter načina modulacije naprave delujejo tudi na drugih bioloških področjih, naprimer:
-Dielektroforeza.
-Elektro endocitoza
-Elektroosmoza
-Lorenzova sila
-Frequency Doubling Technology
-Napetostno odvisna ionska mreža VDIG
-Elektrokemična obdelava EChT
-RF magnetna indukcija
 
Ker so mikroorganizmi ali celice nenormalnih tkiv izpostavljeni resonanci, kratkotrajnim vplivom demoduliranega vala, se ti ob ustrezni frekvenci razbijejo in ustvarijo naplavine.
Te delce je pogosto mogoče opaziti kot razbarvan ali zelo smrdeč urin. Opazimo lahko tudi razliko v barvi in vonju blata, ko se telo razstruplja. Menijo, da te celične naplavine delujejo kot poživilo imunskega sistema. Nasprotno lahko delujejo kot antigen, ki povzroča nastajanje protiteles. S tem se vzpostavi oblika imunizacije proti bolezni.
Drugič, na podlagi predpostavke, da vsaka živa snov vibrira na določeni frekvenci, je razvidno, da se v telesu dogaja še en velik pojav, ko tudi določeni patogeni vibrirajo z določeno frekvenco. Ko pride do ujemanja resonance patogena in frekvence iz Rifove
naprave, se življenjska sila patogena imobilizira ali devitalizira tako, da preostanejo le uničičeme celice. Posledica je razstrupitev ali Herx* *Herx je reakcija telesa na endotoksine
 
 
 
 
 
Z vsemi temi mehanizmi naprave:
 
-pospešijo okrevanje po poškodbah operacijah in boleznih.
-nudijo odlično podporo telesu brez stranskih učinkov.
- zmanšajo stres in vzpodbudijo dober spanec, ki ga telo potrebuje za regeneracijo in druge procese
- zmanjšajo bolečino
- zmanjšajo vnetja
- devitalizirajo škodljive mikroorganizme (bakterije, viruse, parazite in glivice)
- pomagajo telesnim sistemom pri boju z hudimi boleznimi
 
Na splošno frekvenčna tehnologija ne cilja le na mikroorganizme in uravnava imunski sistem, temveč želi tudi drastično zmanjšati bolečino, uskladiti telo, popraviti tkivo, pospešiti okrevanje po operaciji in okrepiti celjenje zlomljenih kosti. Frekvenčne naprave običajno pomirjujoče vplivajo na hiperaktivnost in velike obremenitve. Mnogi jih pogosto uporabljajo med meditacijo ali kontemplacijo. Učinki PEMF na celično raven so številni in vključujejo spodbujanje razstrupljanja, izboljšanje popravljanja živcev, izboljšanje cirkulacije ter lajšanje tako depresije kot nespečnosti. Imunski sistem navsezadnje postane bolj zdrav, živčni sistem se sprosti, kosti in sklepi pa se okrepijo.
 
 
 
 
Razvoj Rife naprav
 
Študije segajo v trideseta leta 1930, ko je dr. Raymond Royal Rife razvil nov način zdravljenja, za katerega so mnogi največji možje takrat verjeli, da je lahko konec
vseh bolezni.
Medtem ko je bila tehnologija za nekaj časa zatirana, so avtorji, kot je Barry Lynes (The Cancer Cure that Worked); Dr. Nenah Sylver (The Rife Handbook); Dr. James Oschman (Energy Medicine: The Scienti ic Basis) in Brian McIn-turff (www.electroherbalism.com) pripomogli k poučevanju javnosti o tej tehnologiji. To je sprožilo povsem novo generacijo neodvisnih študij in uspehov. Strokovnjaki, kot sta dr. Antho-ny Holland iz podjetja Novobiotronics in raziskovalna  skupina Novocure™ še naprej odkrivajo nove protokole pri boleznih, kot je rak, multipla skleroza, borelioza, ulcerozni kolitis, vnetje sklepov, mišic in živcev, glavoboli, fibromialgija, autizem,... in jih dodajajo na seznam dosežkov, ki jih ta tehnologija podpira.
 
 
 
 
KAJ JE FREKVENČNA TERAPIJA?
Uporaba frekvenčnih naprav je prisotna že več kot stoletje. Obstaja veliko število naprav, ki so v uporabi in so odvisne od uporabe frekvenc. Te frekvence so značilne za ustvarjanje želenega fiziološkega učinka. Pri napravah za oddajanje frekvenc preko plazme se frekvence uporabljajo za ciljanje na mikroorganizme in neškodljive celice, ki so posledica številnih obolenj.
 
 
 
 
KAJ JE NAJVEČJA ZMOTA O RIFE TEHNOLOGIJI ?
Obstaja veliko urbanih legend v kombinaciji s tujimi trditvami, povezanimi z napravami, menovanimi Rife. Te zgodbe so ustvarile nerealna pričakovanja. Veliko proizvajalcev na svoje naprave prilepi besedo "Rife" in nato promovirajo idejo, da je naprava zdravilo za vse bolezni. To ustvarja pričakove hitrega uspeha. Uspeh, če pride je počasen in postopen. Vse naprave so takšne. Pot do zdravja ni hitra in enostavna, zato je izrednega pomena svetovanje in pravilna uporaba teh naprav.
 
 
 
 
ALI SO ZNANE KONTRAINDIKACIJE TE TEHNOLOGIJE?
Učinki naprav za oddajanje frekvenc s plazma lučko so netermični. Se pravi, pojavijo se brez ustvarjanja toplote. Kot taka je naprava PERL M + zelo nežna. Neželeni učinki so detox reakcije, ki se lahko kažejo kot rahel glavobol, driska, slabost ali splošno slabo počutje. Kot vse naprave tudi pri njeni uporabi obstajajo previdnostni ukrepi:
 
• Naprave ne uporabljajte 36 ur po uporabi zdravil za kemoterapijo.
• Naprave ne smejo uporabljati noseče osebe.
• Če cev pulzira, bodite previdni z osebami nagnjeni k epi napadom. Utripajoča luč se lahko ugasne.
• Ne dotikajte se cevi, ko je osvetljena. Ne bodite bližje 10 centimetrov od plazemske cevi.
• Posameznikom s presajenimi organi ali presaditvijo matičnih celic svetujemo, da se izogibajo frekvenčnim
napravam, saj so lahko povečani imunski učinki kontraindicirani.
• Posameznikom, ki uporabljajo defibrilatorje, svetujemo, da se izogibajo frekvenčnim napravam.
• Posameznikom, ki uporabljajo srčne spodbujevalnike, izdelane pred letom 1992, priporočamo, da se teh naprav
izogibajo zaradi neustreznega frekvenčnega zaščite.
• Izogibati se je treba uporabi rezervoarja za kisik v razdalji 20 metrov od plazemskih naprav. Koncentratorji kisika so v redu.
• Na splošno se za daljše časovno obdobje ne priporočajo frekvence manjše od 5 Hz.
 
 
 
 
 
PROGEN 3 Generator
 
ProGen 3 generira frekvence, ki se emitirajo samostojno prek kontaktnih rokavic, nogavic ali preko naprave PERL M. ProGen se lahko uporablja kot samostojna naprava majhnega toka, podobno kot TENS naprave. ProGen je kompatibilen z samolepilnimi elektrodami, nosljivimi dodatki in specializiranimi LED svetilkami.
ProGen 3 prihaja z več kot 2000 vnaprej programiranimi standardnimi protokoli RIFE (CAFL). Poleg tega pa ima programiranih tudi cca 600 protokolov plod lastnega raziskovanja.
Elektroherbalizem je dragocen vir, ki vsebuje CAFL, z več kot 60 stranmi frekvenc medicinskih protokolov. Do CAFL lahko dostopate prek spleta na www.electroherbalism.com.
 
 
 
 
PERL M - Oddajnik frekvenc (deluje v kombinaciji z ProGen3)

PERL-M je brezkontaktna naprava, ki nagovarja celotno telo v neinvazivnem holističnem pristopu. Ne samo da cilja na problematično območje, ampak pomaga spraviti celotno telo v raven ho- meostaze - krepi imunski sistem, razstruplja, krepi organe, povečuje energijo, zmanjšuje stres / vnetja in ustvarja idealno okolje znotraj in zunaj telesa za optimalno zdravje. Najboljše od vsega pa je, da je naprava brezkontaktna, zato imajo vsi v njenem območju koristi. Tudi domače živali in rastline!
 

 

 

 

 

Spoštovani,

 

Obveščamo Vas, da smo uvedli SKUPINSKE IN INDIVIDUALNE programe- skupine na "RIFE GERERATORJU"

Vsi, ki si želite omogočiti RIFE FREKVENČI PROTOKOL, to lahko dobite v naših prostorih na Vrhniki, Stara cesta 23. Potrebno se je predhodno najaviti po telefonu 069 706 997

 

Kot morda že veste RIFE FREKVENCE delujejo pozitivno na imunski sistem, ter negativno na škodljive mikroorganizme (bakterije, viruse, gljivice in parazite) in na rakaste celice. Elektro-magnetno delovanje aparata deluje tudi na membrano mikroorganizmov in rakastih celic z visokimi frekvencami, ki so identične frekvancam celičnih membran mikroorganizmov in rakastih celic, ter jih na ta način poškoduje. Ta postopek se ponavlja na aparatu vsak dan po nekaj ur, da se doseže željen učinek. Protokol traja med 6 in 12 mesecev.

 

Kvaliteten RIFE FREKVENČNI APARAT košta cca med 2.500 in 2.900 eur v Sloveniji ali tujini. Pri nas prodajamo kanadske aparate PROGEN 3 in PERL+ PREMIUM. Mi smo se odločili za nakup za svoje potrebe skupinskih terapij za kanadska aparata:

- ProGen3

in

- PERL M+ PREMIUM

ker imata certifikat od FDA.

 

 

 

Omogočamo Vam, da pri nas prvo brezplačno preizkusite kako protokol na aparatu deluje, izkusite njegovo delovanje in uvidite spremembe po njem.

 

Cena za 2h do 3h termin je do 60 eur/osebo, odvisno od števila terminov.

Lahko pa se odločite, da si ga kupite pri nas in ga uporabljate vsak dan v domači oskrbi, kar je v bistvu funkcijsko najboljša opcija in ima najboljše uspehe.